torstai 29. syyskuuta 2011

Nichijou



Tuossa aivan hetki sitten sain katsottua Nichijoun loppuun. Pidin animesta tosi paljon! ja oli toisaalta sääli, että se pääsi loppumaan. Tosin koska tämä oli tälläinen 26 episodea ilman varsinaisesti mitään ihmeellistä juonta niin ehkä se oli hyvä ettei tätä oltu sitten pitkitetty enää yhtään enempää. Koska olen tylsä ja laiska en jaksa kirjoittaa mitään muuta kun sen, että kannattaa oikeesti kattoo tää on hyvä anime~! ja tässä olikin jo kuvamateriaalia ja sitten laitan tähä'hän loppuun vielä tälläisen lyhyen pätkän yhdestä jaksosta joten tämä oli varmaan tässä sitten ^^'



Bye-Bee!

lauantai 24. syyskuuta 2011

Mega Sale

Elikkä tosiaan tänään mentiin käymään Mega Salessa vaikka mä en alunperin aikonu sinne mennä (silloin kun yhet ryhmäläiset kysy tuunko). No kuitenkin sinne pirkkahallille päädyin ja seilasinkin katselemassa siellä siskoni ja äitini kanssa. Olihan siellä aika paljon ihmisiä ja tavaraakin. Osa myytävistä olikin halpoja, mutta ainahan sieltä niitä kalliimpiakin asioita löytyy. Kyllähän siellä katselin sellaisia feikki nominationeja jotka kutsuivat itseään vaan pala koruiksi ja sitten siellä oli iloisia karva säärystimiä (miksei pinkkejä D8) ja sitten siellä oli tietty kenkiä, mutta muuta mulle siellä ei pahemmin ollut. Mutta tietysti sieltä tuli matkamuistoja mukaan:



Tuossa näkyykin tuo kyseinen palakorun palanen joka sopi juuri täydellisesti nominationiini~~ hoho söpö pikku hello kitty palanen <3 se vaan on toinen juttu kestääkö se yhtä huonosti kun yks tähti joka mul tässä korussa oli T^T Ja niinkun näkyy myös pikkuiset reebokit on mahtunut mukaan (。・v・。) niin söpöt ja halvemmat kuin ne olisivat todellisuudessa! ne oli meinaan 20e~ ja noin söpöt mums mums <3 no kuitenkin aivan ihanat.

Tämän jälkeen mentiinkin sitten american dineriin! Sinne on kyllä pakko mennä silloin halloweeninä~~ viimeksi tosiaan siellä oli sellainen spechiaali ruokalista 8D no kuitenkin nyt otin vaan noita kolmioleipiä/tousteja miksi ne nyt kuitenkin haluaa itseään kutsua (*´∇`). Mutta en jaksanut vieläkään syödä sitä aivan kokonaan... niin iso! mutta siihen jäi onneksi vain hivenen ranskiksia. Varmasti kiinnostava asia tietää ;)


Ja kuvassahan ei ole mikätahansa cokis vaan cokis + mansikka siirappi = mansikka cokis <3 oli hyvää! 8D Ja paluumatkalla sieltä pyysin että käydään sen yhden talon luona siinä lähellä koska siellä on tosiian pari jännää patsasta joista olen jo melko pitkään halunnu ottaa kuvan! joten nyt ne sain! ei tietty mitään parhaita kun ei mun koskaan ;) mutta kuitenkin siistejä ovat:


Niin siistejä! heheee! etenkin tuo jossa on käsiä on siisti, mutta tuo jolla on päitä on hieno 8DDD määkin haluun osata tehä tollatteen sitten tekisin sen kiipeen mun ikkunan vierestä ja kaikki meidän talon ohi kulkevat pelkää sitä MUHAHAHAAA ( ja tuossa ihan lähellä on päiväkoti 8DDD) oon vaan niin ilkee.

Mutta kuitenkin... Voisin höpistä vähän vanhemmista jutuista :D Ensin vaikka ruuasta kun kerran oon ruuan ystävä~ (ruotsikskaan en osaa sanoo suunnilleen muutakun jag gillar mat tai jotain :D) Mutta siis en muista koska, mutta kuitenkin söin ensimmäisen pannakottani~ en tiiä miks en koskaan oo erehtyny syömään sitä vaikka se on niin kästtämättömän söpö ja oon piirtänykkin sellasia ಠ_ಠ No kuitenkin nyt sellainen on syöty ja tässä se on:

Niin söpö, miksen ottanu vidioo kun se löllyy ja laittanu sitä sitten tänne? =ΦωΦ= No kuitenkin sitten käytiin syömässä (jälleen) vähän leipiä tuossa jonkisen aikaa sitten ja otin sellaisen taju hyvän vuohenjuusto leipäsen. En ny tähän hätään muista sen paikan nimee, mutta siinä american dinerin ja aamulehden vieressä se on.

Ei kyllä näytä kuvassa yhtä hyvältä kun mitä se oli, mutta se oli hyvää~~ Sitten tosiaan varisi tuosta mun kännykästä se mun hieno taideteos, mutta ei hätää! oon tehny uuden ja hienomman! se kiiltää ja on söpö ja tottakai myös PINKKI! tai siis vaaneenpunanen mutta pikku juttu ^^'

Tosiaan oikein vaaneenpunanen, muttei niin hieno kun jokku tekee (*´д`*) No! eihän mun tartte masentuu kun oon kuitenkin ihan rakastunu tohon isoon hopeiseen ruusuun tossa <33 Mutta kuitenkin, koulussa se on saanu aika paljon kommenttia just kuinka se on kummallinen ja kiiltää ja on pinkki ja painaa ja että siinä on ISO ruusu ^^'' No kuitenkin! tästä kaikesta tuli mieleen että oonkohan maininnu että oon Tumblrissa ? jos en niin voisin laittaa tähän molemmat osoitteent!

Eli ensiksi se jossa julkaisen piirrustuksia ja muita taideteoksiani ^^': Tokushuna
Ja sitten se johon vaan lättään kaikkee söpöö ja kivaa: Santtu!

Mutta viimeisenä voisin vielä mainita toisista uusista kengistä ^^' Joiden ostattamisesta on jo hetki, mutta kuitenkin sen kuva on lojunut kamerassa joten nyt se sitten pääsee tähän viimeiseksi:




BYE-BEE~~! EVERYBODY <3 !

torstai 22. syyskuuta 2011

Animea!

Tosiaan tässä on tullu katteltua pari animee loppuun. Lähinnä siksi kun ei ole juurikaan ollut tekemistä (ihmiset ei voi olla joten hautaudun pimeään luolaani möllöttämään animea ja pelaamaan)... No kuitenkin voisin jotain kirjoitella näistä kyseisistä animeista, vaikka vähän laiskottaakin nyt ^^'


Eli ensimmäinen on Usagi Drop! Uskon että moni on lukenut arvostelun ja muun sonnan mitä anime/japan popissa on kirjoteltu, joten mun ei varmaankaan tarvitse erityisemmin kertoa tämän animen juonta. Ja tietty viitseliäät jotka eivät ole kuulutkaan sarjasta varmaankin jaksavat etsiä tiedon itse, jos siis kiinnostaa tietää. Ja olen huomannut tai ainakin uskon ettei kovin moni jaksa/tiedä seurata blogiani tai pikemminkin lukea niin mitä turhaa sitä on kirjoitella muuta kuin omaksi huvikseen ^^'

Niin siis! Tämä anime on tosiaan aika perus elämää, jossa ei juurikaan mitään ihmeellistä tapahdu. Joten siksi uskon ettei tämä ole ihmeellisemmin suosittu (vaikka mistä sitä ikinä tietää). Itse katselin tämän lähinnä tylsyyttäni ja ei tämä ollut edes niin huono että olisin jättänyt kesken. Niinkun varmaasti jotkut osaavat arvata sen ettei pikku tytön ja tästä huolehtivan miehen lyhykäinen 11 episoden juttu ole mitenkään ihmeellinen. Ellei sitten pidä erityisesti juurikin tämän tyylisistä sarjoista (joista tiedän vain yhden tämän lisäksi... voi olla enemmänkin, mutta en tiedä eli nyt olen sivistynyt ja tiedän 2 tälläistä sarjaa!). Niin ja olin unohtaa! tästä on tehny myös live action! satuin harhailemaan youtubessa ja huomasin asian olevan näin :). No kuitenkin, en viitsi jaaritella enempää kun ei ole erityisesti mitään kerrottavaa joten voisin vaikka laittaa tähän trailerin (tai mainoksen mikä se haluaakaan olla) niin tähän maistiaseksi tästä animesta:






Ja seuraava anime onkin No. 6 Tämä on sensiaan aivan erilainen anime kun tuo edellinen ja tarinaltaankin monimutkaisempi. En tästäkään jaksa selittää ( ja muistaakseni tästäkin on puhutuu jossain lehessä) vaikkakin tämä olisi ollut paljon mielenkiintoisempi kirjoittaa ^^'

No kuitenkin tätä maltoin katsoa koska tiesin että kahden päähenkilön välillä (eli Shionilla ja Nezumilla) olisi jotain meneillään :B. no koska tätä ei ole luokiteltu yaoiksi ja onkohan shonen aitakaan mainittu muutakuin joillain vähäisillä sivustoilla uskoisin ainakin. Niin eihän siinä mitään ihmeellistä! olihan tietty tämä pari oikein söpö ja deviantartista on löytynyt söpöjä kuvia =W= ja jos vain viitsisin/osaisin niin piirtäisin itsekkin vähän :). No kuitenkin, viimeiset jaksot oli sellaiset etten olis pystyny katsomaan tätä ilman että katsoisin ne putkeen koska kokoajan jäi huonoon kohtaan ja viimeinenkin episoden pyöriessä tuli kokoajan lisää kysymyksiä joita en lättää tähän koska se voi olla hyvinhyvin spoilaavaa >___> No kuitenkin! 11 episodea oli tässäkin eli lyhyt oli, mutta hyvä niin pidempänä se ei olis ollu niin hyvä (vaikkei tääkään kovaa iskeny) ja sitten koska tykkään niin lättään tähän loppuun openingin:




Ja sitten viimeisin muttei todellakaan vähäisin on Yuru Yuri Jepa tämä tosiaan on viimeinen jonka tähän laitan, muttei todellakaan vähäisin! ja heti näin epäluulot kumoten voin sanoa ettei kyseessä ole yuria! vaikkakin siellä on yksi hahmo joka kuvittelee mitä sattuu... ja tietty yksi hahmo joka pitää toisesta... muttei sitten muuta! no kuitenkin! kyseessä on komedia oikein hauska itseasiassa ainakin välillä. Ja tässäkään ei ole varsinaista juonta, ja sitä vähäistäkään en jaksa kirjoittaa sillä tässä on sama sonta kun noissa edellisissä (eli en jaksa ja tästä on kirjoitettu lehteen ja netistä löytää myös omin pikku kätösin kun vähän naputtelee)

no kuitenkin en voi sanoa etten olis pitäny tästä animesta enkä voi myöskään sanoa että pidin tosi paljon! joten voisin kuvailla että pidin jonkinverran :) Erityisesti pidin animaatio tyylistä, koulupuvuista, musiikista ja osasta hahmoista! eli kyllähän tämä oikeastaan kuulostaa melki nappi suoritukselta! mitä nyt ei iskenyt kovinkaan nämä yuriin suuntautuvat kohtaukset ja se ettei tässä varsinaisesti mitään juonta ollut! (vaikkei sitä tosiaan aina tarvitakkaan). Alan kuitenkin olemaan entistäkin laiskepi kirjoittamaan, mutta huomaatteko! oon kirjoittanut kuitenkin melkoisen paljon! jey! ja koska pidin tän animen loppu- sekä alku musasta niin en voi olla laittamatta vaan toista niin laitan molemmat! ^^'





Bye-Bee~

lauantai 17. syyskuuta 2011

(>º - º)> ~ ♥

Juu siis ihan huvikseni näin lauantaina ajattelin kuluttaa aikaa siihen että kirjottelen tänne. Tai no suunnitelmana olisi tyhjätä vähän noita mun välilehtiä tuolta ^^' Niin niiden tyhjääminen alkaa kohta, mutta tosiaan luin tuossa uusimmasta japanpopista että kanon x kanon tulee 7. marraskuuta Tavastialle! pakko päästä (。✪‿✪。) haluisin mennä! mutta se on sitten toinen juttu pääsenkö..... no ei vielä luovuta toiovsta! :DDDDD

Kuitenkin... nyt voisin lättään tähän kivan määrän iloisia kuvia mitä tuonne välilehtiin tosiaan oli kertynyt! sovitaan vaikka että päivitin tänään siivoamisen (siivosin tosiaan huoneeni perinpohjin! ja siinä meni kokonaan eilinen) ja tietty sen johdosta että kanon x kanon tulee suomeen! jey~~ siispä nyt niitä kuvia:















Siinä oli kunnollinen kuva pläjäys <3 sääli etten muista mistä kaikkialta löysin noita kuvia, mutta eiköhän osaan tumblrssä törmää ^^' no kuitenkin tuo toka piirretty kuvanen (muistaakseni maalattu) oli kylläkin kansiostani, mutta koska en oo tainnu laittaa sitä aijemmin blogiin niin nyt sitten! :B on vaan niin söpö~~ Mutta joo eipä tässä sitten muuta!

Bye-Bee~ everybody~!!

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower


Tosiaan tuossa nyt hyllyyni on eksynyt uusi PSP pelinen~~ Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower!! jey! se olikin tuolla prismassa ale korissa 9,95€! O___o kyllä huomaa muutenkin että PSP pelit ei enää oo niin ns. muodissa kun ei niitä oo paljoo ja hyviä pelejä löytää käytettyinä ja netistä =___= tai no tämä oli poikkeus. mutta sekin oli alekorissa! jeap, tämä levyllinen PSP on syrjäytetty ja se uusi malli johon ladataan jostain netistä kaiketi on nyt niin hieno >___> mitä vikaa on söpöissä pikku levyissä?? <3<3 no kuitenkin!



noi kuvat ei oo mitenkään kovin hyviä.... mutta niistä nyt näkee hitusen sitä tyyliä (mitä nyt ei taida olla noin sumeeeta... ^^') sillä TIEDÄN että jotkut on laiskoja kattoon niitä vidioita mitä lättäilen aina näihin loppuihin. Niinkun varmastikkin nytkin aijon tehdä! :D Mutta kuitenkin siis!
Tosiaan lähinnä kiinnitin peliin huomion koska siinä oli parikin hahmoo jotka tiedän entuudestaan yhden toisen pelin kautta ( Cross Edge ). Niin ja tosiaan tottakai jo koekäytinkin pelin! toimii hyvin ja siinä on aika montakin kivaa hahmooo (voisin jopa cossata jotain niistä 8D) jooo...

Ja tähän loppuun ilmotuksellista asiaa:
Olen tosiaan liittynyt Hidoihin! ylitin itseni! (。・v・。)

Ja nyt se vidio tähän loppuun:



Bye-Bee~~

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Ofelia Market Tampere 2011



Tosiaan Ofelia Market oli jälleen tampereella yo-talolla!
Oikein kiva oli jälleen paljon kaikkea kivaa myytävää ja kiva muotinäytös ja tälläkertaa toiselna ohjelmana oli napatanssia kun taas viimevuonna oli sitä tankotanssia vai mitä olikaan ^^
Juu ja tosiaan paljon kaikkea iloista oli myytävänä tälläkin kertaa ja nyt oli myös sellainen nurkka jossa oli paljon ihunia lolita brändi mekkoja *W* Siellä oli pari mekkoo ja pari hametta ja pari laukkua jokka olisin voinu ilomielin ottaa mukaan mutta ne oli sitä 100- e joten sinne jäi.... no kuitenkin! Mukaan pääsi tulemaan kaksi söpöä ja vaaleanpunaista asiaa:


Söpö panta ja kaulakoru <3
ja tältä pöydältä otin mukaan käyntikortinkin jossa sitten oli netti osote Essin maailma nimiselle sivulle josta luultavamminkin voi sitten tilailla tuollaisia söpöjä pieniä otuksia =W=

ja tosiaan tämänjälkeen menimme syömään vohveli kahvilaan, mutta ensin käytiin kääntymässä sen vanhemman vohveli kahvilan ovella, mutta se oli täynnä joten mentiin sitten sinne uudemmalle jossa odoteltiin jonkin aikaa. Mutta ei kovinkaan kauaa ja odotuskin palkittiin sillä eteeni tuotiin tälläinen iso ja suklainen vohveli:


numnum =W=
Oli se kyllä hyvää!! ja tuosta tulikin mieleen etten ole tosiaan lisäillyt melkosen vanhoja kuvia jota otin kun oli siskoseni nimpparit ❤ eli tarkemminsanottua paria söpöä ja rusikoitua kakkua enkä sellaista tee palleroa jonka olin saanut melko samoihin aikoihin.... joten ehkä olisi hyvä laittaa nyt ne tähän jutun jatkoksi ettei mene vieläkin myöhemmäksi sitten :b




juu niinkun huomaa osa koki vähän kovia kun niiden laatikkoa vähän "heiteltiin" mutta kuitenkin! eihän se makua haitannut :B

eipä sitten niistä sen enempää kun on vanha juttu jo! ties kuinka vanha! joten sitten vielä lättään tähän loppuun kuvan mun vaatteistani (ei kovin hyvää kuvaa, kun tykkään laittaa mun omia kuvia tänne.. tai ylipäätänsäkkään minnekkään) joten siis tälläinen kuva:


Eipä sitten muuta!

Bye-Bee~

torstai 8. syyskuuta 2011

Tracon 2011!!

Eli tosiaan tuossa melkein viikkositten oli TRACON! 8D Otin siellä pari kuvaa ja vidjookin, mutta kuvista laitan vain vähän koska löysin netistä parempi >__> ja vidjoita en laita ollenkaan, koska ne on melko huono laatuisia ja pitkiä :D

(kaikkee muutakin on tapahtunut ennen ja jälkeen traconin, mutta niistä puhun EHKÄ myöhemmin) siispä laittelen ensin näitä muualta lötämiä kuvia:


jep eli tässä on disgaea 3 cossi! oikein hyvä itseasiassa ja tämä kyseinen henkilö oli cosplay kisassakin! ja tietty myös cosplay deitissä ;b
Niin en ite saanu tilaisuutta ottaa kuvaa koska se ei tainnu koskaan kävellä mun ohi sopivalla hetkellä ainakaaan... hmmmm.. mutta kuitenkin! lisää kuvia sitteeen:


Ja sitten cossi soulcaliburista! (jos se kirjotettiin noin xb) mutta kuitenkin ivy ja yoshimitsu (ja taas en mee takuuseen kirjoituksesta!) mutta kuitenkin! tosi hyviä oli ja tykkäsin niiden cossi esityksestäkin! onneks sain talteen~~ tosin se on sellaisella vidjolla joka kesti jotain 45 minsaaa tai jotain ^^'


Persona 3 ryhmä cossi *W*
olis se kivaa tehä ryhmäcossi! ja tääkin oli vielä persona 3:sta~~ voivoi olisin halunnu nähä ne kaikki ihan liveneä, taisin nähä vaan jonkun pari siellä cosplay deitin katsomossa :b


Ja sitten tietty tämä zoro cossaaja! en saanu siitä ite otettua kuvaa.. koska en siinä yhessävaiheessa onnistunu/ tajunnu "kampata" sitä ja ottaa kuvaa, mutta kuitenkin sain siitä oiekin ilosta vidjoo xD kun se oli eksyny cosplay deittiin lol! ja siihen liittyenkin tämä seuraava kuva:


Jeap tuossa tosiaan siitä coplay deitistä! oikein iloinen juttu ja kuvasin koko jutun >W< mutta juu tämän tälkeen seuraa tosiaan vielä pari kuvaa jotka ei oo mun ottamia :b




tästä kolmikosta kyllä sain kuvan, mutta koska löysin netistä paremman niin laitan sen sitten tänne. Mutta todella hyvä cossi *W* weeheee~~


jep ja viimeinen kuva jonka laitan (siis joka ei oo mun ottama) on tässä! tämän kaksikon tosiaan taisin nähdäkkin, mutta tuo kuva oli niin hyvä että päätin laittaa tähän jonon jatkoksi! mutta siis tosiaan ne linkit joista nää kuvat on otettu ja sieltä voi katella muitakin jos kiinnostaa:

Eka linkki!
Toka linkki!

Siinä tosiaan niille joita kiinnostaa katsella lisää kuvia!
Ja sitten voidaankin siirtyä näihin mun tosi tosi laadukkaisiin kuviin! jeejeee, eli siis kaikkee outoo ja vähemmän hyvin kuvattua jne. on tulossa... jeps ja voinkin alottaa ensimmäisen kuvan niin että se onkin sitten järkytys ;b


juu ei tartte kysyä esim. sitä että mitä toi kännykkä tekee siinä ja sen merkitys eikä tuosta ilmeestäkään sen enmpää! mutta siis tuo tosiaan oli niitä ainoita kuvia joissa näkyy laukku ja vaatteet joilla painelin traconissa ^^' No kenkiä ei tietty näy, mutta ne oli sellaset söpöt loli kengät~~ jokka tappo mun jalat kun kerran kaks päivää niillä käveleskelinkin :D



Ja siinä näkyy tokanpäivän eväät ;D
joo, mutta tässä voinkin kertoa samantien pikakelauksella molemmat päivät:
Lauantai:
aikasin bussilla traconille otetaan yhenpäivän lippu sitten käydään kuuntelemassa vähän kimonoista~ ja pelaillaan ja katellaan vähän cossi kisaaa (joka oli muuten kivaa katseltavaa niinkun aijemmin oon siihen suuntaan jo todennukki) mutta sitten pelattiin iloisii pelejä vähän lisää ja MAHJONGIA! jee oli kivaa ja nyt osaan sitä jopa jotenkuten! haluun ittellenikin sellaset karkin näköset nappulat =W= muta jopa voitin yhen erän! :B
niin ja käytiin tietty syömäs subissa jalat kyl kuoli sillä matkalla kun olin kävelly kokopäivän niillä korkkareilla. niin ja tosiaan istuttiin hetki myös karaokessa enkä saanu sitten senjälkeen enää pidettyy itteeni ja muita siellä yön yli! (äiti ei olis varmaan lämmenny muutenkaan siitä ajatuksesta että olisin jääny sinne katteleen vähän animee animehuoneeseen 8D)
Sunnuntai:
herättiin vielä aikasemmin kun lauantaina mentiin suoraa siitä sitten kattoon se nortikka elokuvan ensi-illan jota ennen tuli yhtä animea olikohan se shangri-la vai miten se kirjotetaan, mutta kuitenkin. ennen sitä elokuvaa tuli myös tuo yöllisten conilaisten dubbaama pätkä! joka oli oikeestaan hyvä! ja samoin oli se elokuva, taattua nortikkaa :D. mutta kuitenkin, siitä suunnattiin sitten kattoon cosplay deittiä jota sain myös vähän vidjolle. oikein iloista ja hauskaa sekin :D siitä sitten seurasi lolitamuotinäytäs (josta kohta kuvia) ja sitten mentiin kuunteleen jälleen taas vähän kimonoista :D ja siitä sitten meninkin tapaamaan yhtä kaveriani ulos ja siitä sitten jouduttiinkin senjälkeen lähteen kun coni meni päätökseensä. mentiin tietty jälleen vähän syömään mutta kuitenkin xD.

No kuitenkin! sitten varmaan lättään vähän lisää kuvia:




siinä oli ainoot onnistuneet kuvat siitä muotinäytöksestä =___=
joten niitä epäonnistuneit aoli toosi monta, mutta kuitenkin eipä sitten paljoo muuta! Eiku olin melki unohtaa sanoa mitä raahasin sieltä mukaan:


siinä on oli osa tuossa huonossa kuvassa ja sitten tietty raahasin pari pokkaria
jotka sitten oli Bakuman 4, kimi ni todoke 3 ja blue exorcist 2~~ jey ei si muuta paitsi että tähä lopuun traconista vidjo joka oli hieno ja ei mun kuvaama! joten nauttikaa: